“Укроборонпром” розірвав контракти з керівниками двох підприємств

 

Державний концерн “Укроборонпром” припинив дію контрактів з керівниками ДК “Укрспецекспорт” Сергієм Проскуркіним та ДП “Спецтехноекспорт” Владиславом Бельбасом.
Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 23 жовтня, розповіли у пресслужбі концерну.

“Однією із перших та ключових змін в “Укроборонпромі” стане реформа підприємств-спецекспортерів та самої функції відповідно. Отже Концерн потребує лідерів таких змін, які готові впроваджувати необхідні реформи та робити спецекспорт ще ефективнішим”, – йдеться у повідомленні.

Також “Укроборонпром” оголосив конкурси на посади керівників цих підприємств.

Поки триває відбір, обов’язки генерального директора ДК “Укрспецекспорт” покладено на Вадима Кожевнікова, а керівництво ДП “Спецтехноекспорт” здійснюватиме Євген Ларін.

Крім того, сьогодні також стало відомо, що генеральний директор концерну “Укроборонпром” Айварас Абромавичус отримав допуск до державної таємниці.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленський призначив у наглядову раду “Укроборонпрому” Єрмака і звільнив Арахамію.

Читайте також:
“Укроборонпром” оптимізує роботу своїх спецекспортерів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна