Wizz Air заходить в Запоріжжя: анонсовано 6 маршрутів

 

Компанія Wizz Air може відкрити відразу шість маршрутів із Запоріжжя.

Як повідомляє “Новинарня“, про це свідчить аналіз системи бронювання авіаперевізника. У вівторок, 22 жовтня, інформацію підтвердив і міський голова Запоріжжя Володимир Буряк. 

Йдеться про рейси до Відня, Вільнюса, Будапешта, Гданська, Кракова та Вроцлава.

При виборі даних напрямків система видає інформацію, що маршрути підлягають схваленню з боку влади (This route is pending regulatory approval). При виборі комбінації інших напрямків відповідне поле залишається порожнім.

Завдяки подібному аналізу в минулому році стало відомо про майбутнє відкриття Wizz Air рейсів зі Львова до Франкфурта-Хан за кілька тижнів до того, як маршрут офіційно анонсував авіаперевізник.

Інформацію 22 жовтня підтвердив і міський голова Запоріжжя Володимир Буряк.

“Наприкінці березня (2020 року — Н.) ми відкриваємо 6 додаткових рейсів до Європи. Пряме авіасполучення з’єднає наше місто з Будапештом, Віднем, Вільнюсом, Вроцлавом, Гданськом та Краковом. Кожен з рейсів курсуватиме 2 рази на тиждень”, – написав Буряк.

Він додав, що вартість квитків починатиметься від 15 євро.

Польоти в Запоріжжя бюджетник планував почати ще в 2008 році з відкриттям рейсів Київ-Запоріжжя, однак згодом переглянув свої плани.

Як інформувала “Новинарня“, у серпні 2019-го Wizz Air відкрив 6 рейсів з Одеси і новий напрямок зі Львова.

Читайте також:
У 2020 році Wizz Air збільшить кількість рейсів із України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна