Гончарук пояснив, як опинився на виступі гурту “Сокира Перуна”

 

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук пояснив, що на подію його запросила спілка ветеранів, і він погодився з поваги до цих людей.

Як передає “Новинарня“, про це очільник уряду сказав у середу, 16 жовтня, під час брифінгу в Києві.

За словами Гончарука, він ніколи не чув пісень гурту “Сокира Перуна”.

“Мене запросила спілка ветеранів на захід. Я вважаю, що ветерани – це люди, які багато зробили для нашої країни. І тому я безумовно прийняв це запрошення з поваги до цих людей. Наскільки я знаю, на цьому заході було багато різних груп, багато людей. Тому це не був концерт якоїсь однієї групи, на який я спеціально пішов, тому що я фанат цієї групи. Це не так. Ще раз: це був захід, який організовували ветеранські організації, тому я з поваги до тих організацій туди пішов, щоб таким чином продемонструвати свою повагу”, – наголосив прем’єр-міністр.

Гончарук вважає, що існує багато людей, які використовують різні приводи для того, щоби розколоти українське суспільство.

“Вони можуть з будь-кого зробити фашиста, нациста, і для цього їм не потрібно дуже багато клопоту”, – зауважив прем’єр.

Він також додав, що треба зрозуміти, що загальнолюдські цінності є важливим фундаментом, на якому можна об’єднати Україну.

“Я на тому і стою. Про жодні радикальні погляди в моєму випадку не йдеться”, – підсумував Гончарук.

Як писала “Новинарня“, прем’єр-міністр України Олексій Гончарук був гостем  благодійної вечірки Veterans Strong PARTY, що відбулася 13 жовтня, в київському “Докер пабі” на Оболоні.

Читайте також:
Гончарук на YES анонсував зростання урядової команди удвічі та економіки на 5-7% щороку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна