Прем’єр із “Сокирою Перуна”: Гончарук приїхав на благодійну ветеранську вечірку. ФОТО

 

Гостем  благодійної вечірки Veterans Strong PARTY, що відбулася в неділю, 13 жовтня, в київському “Докер пабі” на Оболоні, став прем’єр-міністр України Олексій Гончарук. Він вийшов на сцену під час виступу гурту “Сокира Перуна”.

Як передає “Новинарня“, про це розповіли присутні на заході, поширивши фото з Гончаруком.

“А це вже все-таки заявка. І інтригуюча декларація. На ветеранську вечірку приїхав прем’єр“, – написав у фейсбуці Сергій Бондар із руху “С14”.

Як анонсувала “Новинарня“, 13 жовтня, Veterans Strong PARTY стала заключним акордом фестивалю “Дні захисників України”, ініційованого та організованого самими ветеранами війни з Росією напередодні 14 жовтня.
У Docker Pub на Богатирській виступили групи “Сокира Перуна”, “Кому вниз” та FRAM.
Благодійний концерт проводився за підтримки “Руху ветеранів України” та патріотичного руху “Гідність нації”. Вхідний квиток коштував 100 гривень, всі зібрані кошти будуть передані на Головний київський військовий госпіталь.

Олексій Гончарук відомий як активний учасник Євромайдану і Революції Гідності.
2019 року він приєднався до команди президента Володимира Зеленського, став заступником голови офісу президента, а 29 серпня очолив уряд, затверджений партією “Слуга народу”,

Як відомо, музиканти гурту “Сокира Перуна” відомі ультраправими поглядами, а стиль своєї музики позиціонували як український white power rock.

Читайте також:
Гончарук на YES анонсував зростання урядової команди удвічі та економіки на 5-7% щороку

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна