Новий голова ДПСУ продовжує скорочувати число генералів

 

Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко заявив, що в ході реформи вже скоротив велику кількість генеральських посад у відомстві та готовий йти далі в цьому питанні, незважаючи на спротив.

Про це він сказав у розмові з журналістами, повідомляє “Укрінформ”.

“У ДПСУ штатна чисельність генералів становила 54 посади. На момент мого призначення на посаду 38 осіб мали звання “генерал”. Після реформи по адміністрації ми скоротили шість посад генералів. А в завершення реформування у нас має залишитись лише 19 генералів“, – сказав Дейнеко.

“Звичайно, ті, хто обіймав посади генералів, вони незадоволені й ображені. Вони вважають, що їх незаконно позбавили посад і привілеїв”, – зазначив голова ДПСУ. Але Дейнеко вважає свої дії цілком законними і може зустрітись у суді з тими, хто невдоволений.

За словами голови, решті генералів буде збільшено фінансування, а через скорочення машин в адміністрації можна буде виділяти більше пального.

Читайте також:
Новим головою ДПСУ став Сергій Дейнеко, відомий за обороною Луганського прикордонного загону

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна