Колишню “міністра освіти ДНР” призначили на посаду у Воркуті

 

Колишній так званий “міністр освіти ДНР” Лариса Полякова призначена на посаду директора Воркутинського філії Ухтинського державного технічного університету (північ Республіки Комі, російське Заполяр’я).

Про це повідомила пресслужба адміністрації міського округу “Воркута”.

Зазначається, що з початку навчального року Воркутинську філію УхДТУ очолила нова директорка – професор, доктор економічних наук Лариса Полякова, яка у серпні відзначила 30-річчя своєї педагогічної діяльності.

У квітні 2019 року Полякова переїхала з Донеччини в Ухту, де обіймала посаду професора кафедри економіки УхДТУ, виконувала обов’язки начальника навчально-методичного управління університету.

Через пів року роботи вона отримала пропозицію переїхати у Воркуту на посаду завкафедри будівництва та економіки, а також в. о. директора Воркутинського філії УхДТУ.

Як відомо, Лариса Полякова на окупованій території Донецької області обіймала посаду “міністра освіти й науки ДНР” з травня 2015 року по лютий 2018-го.

Як повідомляла “Новинарня“, 26 вересня міські збори Елісти (Калмикія, РФ) затвердили в.о. глави міста колишнього ватажка “ДНР” Дмитра Трапезникова.

Читайте також:
“Геть “ДНР” з Калмикії!”: у РФ бунтують проти призначення ексочільника бойовиків “ДНР” мером міста

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна