В Україні слід змінити підходи до написання законів, – міністр юстиції Малюська

 

Міністр юстиції Денис Малюська припускає перехід до нових стандартів написання законів в Україні.

Про це Малюська заявив у вівторок, 8 жовтня, на зустрічі з керівниками юридичних служб державних органів, повідомляє “Укрінформ”.

“Я багато років цікавився і ніколи не розумів, чому закон має починатися з повноважень органів державної влади… А суть – ближче до кінця тексту. І те, про що закон та які ключові правила він встановлює, – вже десь наприкінці… Ми, напевно, перейдемо до нових стандартів, як, наприклад, у Британії, коли суть закону, основні правила, які він регулює, мають іти відразу”, – розповів керівник Мін’юсту.

При цьому Малюська наголосив, що законодавство має просуватися в напрямку більшої зрозумілості для пересічного громадянина.

Як писала “Новинарня“, Верховна Рада ухвалила закон, яким дозволила ЗСУ застовувати техніку та зброю в особливий період.

Читайте також:

Влада писатиме новий закон про статус ОРДЛО “разом із суспільством”, – Разумков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна