Зеленський скоротив штат НІСД

 

Президент Володимир Зеленський скоротив штат Національного інституту стратегічних досліджень на 26 осіб.

Як передає “Новинарня“, відповідний указ №737/2019 від 7 жовтня оприлюднено на офіційному сайті глави держави.

“Затвердити граничну чисельність працівників Національного інституту стратегічних досліджень у кількості 234 штатних одиниці“, – сказано в указі.

При цьому Кабінету Міністрів наказано протягом двох тижнів визначити умови оплати праці працівників НІСД з урахуванням змін в організації його функціонування. Директор Інституту також повинен затвердити структуру та штатний розпис у межах встановленої президентом чисельності працівників інституту.

Указом затверджено нову редакцію Статуту НІСД.

Як відомо, попереднє скорочення штату НІСД відбулося 2015 року – тоді гранична чисельність працівників Інституту була встановлена на рівні 260 осіб.

Як інформувала “Новинарня“, 14 черпня президент Зеленський призначив директора Національного інституту стратегічних досліджень Олександра Литвиненка, який за часів Порошенка був заступником секретаря РНБО.
При Петрові Порошенку НІСД очолювали Володимир Горбулін і Ростислав Павленко. 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна