Замість Горбуліна Інститут стратегічних досліджень очолив Павленко з АП

 

Заступник голови адміністрації президента Ростислав Павленко змінив 79-річного Володимира  Горбуліна на посаді директора Національного інституту стратегічних досліджень.

“Звільнити Горбуліна Володимира Павловича з посади директора Національного інституту стратегічних досліджень у зв’язку з переходом на роботу до Національної академії наук України”, – йдеться в указі президента від 30 липня.

Іншими двома указами Порошенко звільнив Павленка з посади заступника голови АП і призначив його керівником НІСД.

У коментарі “Українській правді” Володимир Горбулін повідомив, що це “спільне рішення”.

“У мене було три посади: директор інституту, радник президента і перший віце-президент Національної академії наук. Тепер у мене залишиться дві посади. Коментувати нема чого. Життя продовжується. Я продовжую працювати на благо нашої країни”, – сказав Горбулін, який був першим секретарем РНБО (при президенті Кучмі у 1996-1999 роках), а зараз є також членом політичної підгрупи ТКГ на переговорах у Мінську.

У свою чергу інша представниця України в ТКГ – перша заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко – зазначила у “Фейсбуці”, що призначення Ростислава Павленка на НІСД було “давно заплановане”.

Читайте також:
Зустріч Кучми, Марчука, Горбуліна й Порошенка на Банковій:
названо задачі України в ТКГ на 2018 рік

Горбулін: Будь-який запропонований план “миру з Росією”
призведе до втрати всієї України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна