Богдан і забудовник Вавриш полетіли на відпочинок у Туреччину, – ЗМІ

 

Андрій Богдан і Андрій Вавриш в аеропорту Анкари.
Фото: телеграм Соня Кошкіна

Керівник офісу президента Андрій Богдан полетів на відпочинок до Туреччини на відпочинок із забудовником Андрієм Вавришем, якого називають “новим смотрящим за Києвом”.

Про це повідомила журналістка Соня Кошкіна, яка поширила в соцмережах фото Богдана і Вавриша по прибуттю у аеропорту Анкари 3 жовтня.

Кошкіна зауважила, що наступного дня Вавриш зі своєю дружиною перебував у турецькій Каппадокії.

“…Є ще один знімок. В аеропорту Анкари в четвер (добиратися до Каппадокії – то ще пригода), на якому ми бачимо Вавриша і Богдана.
Відомо, що вони дружать і, мабуть, глава ОП вирішив скласти компанію своєму другові в важливий для нього момент”, – пише журналістка.

Як інформувала “Новинарня“, раніше голова офісу президента Богдан разом зі своїм другом Вавришем були зафіксовані на французькому курорті Сен-Тропе, де відбувалося весілля “смотрящого за Міністерством юстиції” Довбенка.

Мер Києва Віталій Кличко назвав забудовника Андрія Вавриша одним з “кураторів” столиці від нового президента Володимира Зеленського, з яким потрібно погодждувати рішення.

Читайте також:
“Новини з Сен-Тропе вбили надію на очищення Мін’юсту”. Хто такий Довбенко, на весілля якого літав Богдан

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна