Скалецька запросила медіатора для налагодження діалогу в МОЗ

 

Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька запросила фахівців з Національної асоціації медіаторів задля налагодження діалогу всередині Міністерства охорони здоров’я.

Про це вона написала у п’ятницю, 4 жовтня, на сторінці у Facebook.

“Сьогодні провела перемовини з Національною асоціацією медіаторів України для отримання експертної підтримки у проведенні діалогу всередині МОЗ”, — написала Скалецька.

Вона додала, що робота буде проведена з усіма сторонами, які конфліктують.

Нагадаємо, 2 жовтня Скалецка зустрілася колективом МОЗ. Водночас керівниця одного з директоратів МОЗ Ірина Литовченко поширила в мережі пост, в якому наголошувалося, що запланованого діалогу не вийшло.

24 вересня працівники двох директоратів МОЗ звернулися до прем’єр-міністра Олексія Гончарука з відкритим листом, в якому заявили про політичний тиск на держслужбовців установи. Коментуючи ситуацію журналістам, Гончарук зазначив, що обговорив з міністром охорони здоров’я цю ситуацію і отримав обіцянку, що міністр з’ясує, що відбувається насправді.

Читайте також:
Нова глава МОЗ – контрольована, їй “дають” заступників, – Супрун

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна