Підозрюваний у махінаціях із майном Нацгвардії екснардеп Микитась вийшов під заставу у ₴5,5 млн

 

Вищий антикорупційний суд відпустив колишнього народного депутата Максима Микитася під заставу у 5,5 млн грн, а також зобов’язав його носити електронний браслет.

Таке рішення у п’ятницю, 4 жовтня, ухвалив Вищий антикорупційний суд, передає LIGA.net.

Окрім застави та обов’язку носити електронний браслет, Микитась повинен здати закордонний паспорт та інші документи, за якими можна виїхати за кордон.

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заявили, що вирішать, оскаржувати це рішення чи ні, коли ознайомляться з повним текстом рішення. Водночас у відомстві зазначили, що, найімовірніше, це рішення оскаржать. Прокурори просили суд взяти Микитася під варту з можливістю застави у 300 млн грн.

Як повідомляла “Новинарня“, колишньому народному депутату з групи “Воля народу” Максиму Микитасю повідомили про підозру у справі про незаконне заволодіння нерухомістю Національної гвардії України. Колишній депутат у змові з екс-командувачем Нацгвардії “зекономив”на квартирах для військових понад 81 млн грн.

Читайте також:
Силова реформа від ОП: Богдан хоче поділити Нацгвардію на три частини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна