Очільник “Укравтодору” Новак написав заяву про відставку

 

Керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак подав прем’єр-міністрові заяву про відставку.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 24 вересня, інформує пресслужба відомства.

“Ще кілька тижнів тому у зв’язку із закінченням 3-річної каденції, новою пропозицією, яку отримав, та особистими планами я прийняв рішення про завершення своєї роботи на посаді керівника Укравтодору,” – заявив Новак.

Він додав, що не знає іншої країни в світі, де за такий короткий час було б настільки успішно реформовано дорожню галузь.

“Всього за три роки ми створили стабільне джерело фінансування (Дорожній фонд) і провели децентралізацію доріг, поліпшили використання існуючих кредитних ліній від МФО. Ці кроки збільшили довіру міжнародних фінансових інститутів до України, свідченням чого є отримання нової кредитної лінії мінімум на 900 млн євро і отримання першого в історії України грант від ЄС на будівництво доріг, відкрило можливість залучати таку допомогу в подальшому”, – повідомив він.

В “Укравтодорі” зазначили, що з 2016 по 2018 рік в Україні відремонтували 6800 кілометрів доріг державного та місцевого значення.

Як інформувала “Новинарня“, Славоміра Новака на посаду керівника Державного агентства автомобільних доріг України уряд призначив у жовтні 2016 року. 

Читайте також:
Платні дороги в Україні почнуть будувати наступного року, — Омелян

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна