На Львівщині після жорстокого побиття у клубі помер курсант Юрій П’янило

 

У неділю, 22 вересня, у Львівському військовому госпіталі помер 20-річний курсант Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, мешканець Червонограда Юрій П’янило, якого у серпні під час відпустки жорстоко побили у місцевому нічному клубі “Вілма”.

Як повідомляє “Голос Сокальщини”, уночі з 11 на 12 серпня 2019 року у місцевому клубі “Вілма” побили 20-річного Юрія П’янила.

13 серпня у Червоноградській лікарні  його прооперували, стався крововилив, були пошкоджені судини головного мозку.

За даними видання Zaxid.net, понад місяць життя військовослужбовця рятували у Львівському військовому госпіталі, однак 22 вересня його серце зупинилося.

Як повідомляли в пресслужбі прокуратури Львівщини, під час бійки у нічному клубі “Вілма” 25-річний житель Волинської області завдав 20-річному мешканцю Львівщини численні тяжкі тілесні ушкодження. Постраждалий перебував у критичному стані у медичному закладі.

16 серпня Червоноградський міський суд Львівської області обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, однак сторона обвинувачення оскаржила це рішення в апеляційному порядку через його м’якість.

Мешканцю Волині повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

За вчинення фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Читайте також:
На Вінниччині помер чоловік, якого побив поліцейський. Генерал поліції залишив посаду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна