Кличко з прицілом на вибори призначив нового радника “з багатим досвідом у КВК”

 

Київський міський голова Віталій Кличко призначив на посаду свого радника Максима Бахматова, керуючого партнера інноваційного центру-містечка UNIT.City, колишнього керівника експоцентру ВДНГ, який, до того ж, має досвід роботи у КВК і Comedy Club.

Як повідомляє “Новинарня“, про це столичний мер розповів журналістам під час пресконференції в понеділок, 23 вересня.

“Бахматов займеться втіленням інформаційних технологій в управлінні містом, питанням інвестиційної діяльності, регуляторної політики, містобудування і архітектури. Він тепер є моїм радником, а практично одним із заступників із широкими повноваженнями і дуже серйозними завданнями”,- сказав Кличко.

Також Кличко подякував за роботу своїм заступникам Олександру Спасибку і Дмитру Давтяну.

Крім того, у пресслужбі КМДА зазначили, що Бахматова призначили на посаду радника на громадських засадах.

Як сказав сам Бахматов, у нього є досвід роботи у КВК, тому він давно готувався до політичної діяльності.

“У мене багатий досвід у КВК і Comedy Club, наразі це дуже важливо. Так сталося, що у мене такий досвід є, тобто я готувався до цієї позиції ще з 1996 року”, – заявив новопризначений радник столичного мера.

Як інформувала “Новинарня“, 18 вересня у Києві невідомі побили заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака, той потрапив у реанімацію.

Читайте також:
Кличко ініціює консультації про дострокове припинення повноважень Київради

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна