В окупованому Криму зник батько футболіста “Динамо”

 

Батько українського футболіста, захисника тбіліського “Динамо” Олександра Каплієнка пропав в окупованому Криму.

Про це 23-річний спортсмен повідомив у середу, 4 вересня, на сторінці у соцмережі Instagram.

“Зник мій батько, Каплієнко Максим Володимирович. 17.08.1976 року народження. Востаннє виходив на зв’язок 10 серпня 2019 року. Останнє перебування в Сімферополі — місце його роботи. Він поїхав у Севастополь, і через декілька днів ми не змогли до нього додзвонитися. Зателефонували на його роботу, напарник повідомив, що там батька немає. В Севастополі — також немає. На дзвінки не відповідає”, — зазначив Каплієнко-молодший.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

ВАЖНО! Пропал мой папа Каплиенко Максим Владимирович 17.08 1976 года рождения. Последний раз выходил на связь 10. 08.2019. Последние место нахождения в Симферополе – место его работы. Он уехал в Севастополь, но по стечении нескольких дней мы не могли до него дозвониться, позвонили на его работы ,его напарник сказал ,что на работе его нет. Позвонили в Севастополь там его тоже нет. На звонки не отвечает. Те кто может находятся в Крыму или есть знакомые там. Попросите пожалуйста их выставить этот пост в историю. Кто его видел или есть какая-либо информация ,пишите в директ или звоните по этому номеру : +380976136390 Просьба распостронить этот пост

Допис, поширений Kaplyaa ✌️⚽️?? (@aleksandr.kaplienko)

Каплієнко та його родина – із Запоріжжя.
Після місцевого “Металурга” Олександр грав у Харківському “Металісті”, одеському “Чорноморці”, білоруському ФК “Смолевичі”, знову в “Металурзі” (Запоріжжя), у юнацькій збірній України U-17 і U-19. У тбіліському “Динамо” – з 2019 року.

Як повідомляла “Новинарня“, торік в Україні безвісті зникло майже 9 тисяч людей.

Читайте також:
“Не завербувався”: на кордоні з Кримом працівники ФСБ забрали у мешканця Львівщини машину й гроші

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна