ЦВК зареєструвала 5 нових народних депутатів від “Слуги народу”

 

Центральна виборча комісія визнала обраними та зареєструвала п’ятьох народних депутатів України на місця тих парламентарів, котрих призначили міністрами в новому уряді.

Про це повідомила пресслужба ЦВК.

Через перехід на роботу в Кабінет міністрів були припинені повноваження таких народних депутатів України від партії “Слуга народу” як Олексій Оржель (міністр енергетики та захисту довкілля), Владислав Криклій (міністр інфраструктури), Ганна Новосад (міністерка освіти), Денис Малюська (міністр юстиції ) і Михайло Федоров (міністр цифровий трансформації).

Опісля комісія визнала обраними народними депутатами України наступних за черговістю кандидатів у народні депутати України у виборчому списку вказаної політичної партії.

Це – Анатолій Остапенко (директор юридичної фірми “Альфаюрконсалтінг”), Тетяна Циба (прессекретарка “Слуги народу”), Іван Калаур (завідувач кафедри цивільного права і процесу юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету), Юлія Гришина (професорка кафедри трудового права та права соціального забезпечення Київського національного університету ім. Т. Шевченка) та Ольга Руденко (менеджерка з маркетингу “Кварталу 95”).

Також через надходження відповідних документів ЦВК зареєструвала зазначених народних депутатів України, обраних на позачергових виборах народних депутатів України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Як інформувала “Новинарня“,  Верховна Рада України 29 серпня проголосувала за склад нового Кабінету міністрів, у ньому на посадах залишилися два старих міністри — Оксана Маркарова та Арсен Аваков.

Читайте також:
“А якщо ні, то ні”: Гончарук і Зеленський окреслили амбітну програму нового уряду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна