СБУ: обміну полоненими сьогодні може не відбутися

 

Офіційно обмін полоненими між Україною і Росією в пʼятницю, 30 серпня, може не відбутися.

Як повідомляє “Новинарня“, про це журналістам сказали у пресцентрі СБУ , пише “Укрінформ”.

“Офіційно обмін полоненими між Україною і Росією в пʼятницю не відбудеться. Кінцевої дати поки що немає”, – сказали у пресцентрі СБУ.

На уточнення “Новинарні” у пресцентрі спецслужби відповіли, що “це припущення”.

“Офіційно: ще раз закликаю не розповсюджувати не перевірену інформацію щодо дати обміну. Як я і писала зранку, переговорний процес триває, коли буде визначений час – обов’язково повідомимо суспільству”, – сказала речниця Гітлянська у коментарі “Новинарні“.

Як інформувала “Новинарня“, речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська вранці 30 серпня повідомила, що “складний процес переговорів з обміну заручників триває” і закликала журналістів “не поширювати неперевірену інформацію”.

Офіс президента України Володимира Зеленського вранці 30 серпня повідомив, що процес взаємного звільнення утримуваних осіб триває.

Тим часом рідні українських військових моряків приїхали в аеропорт “Київ” (“Жуляни”) в очікуванні обміну утримуваними особами між Україною і Росією. Офіційно їх туди не запрошували.

Читайте також:
“Дайте мені виконати свою роботу”: Зеленський каже про обмін політв’язнів у найближчі дні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна