“Дайте мені виконати свою роботу”: Зеленський каже про обмін політв’язнів у найближчі дні

 

Президент Володимир Зеленський сподівається, що перші результати з питання обміну утримуваних осіб між Україною та Росією будуть вже протягом найближчих днів.

Як повідомляє “Новинарня“, про це глава держави сказав журналістам у п’ятницю, 23 серпня.

“Ми очікуємо результатів крок за кроком. Перші результати мають бути вже протягом найближчих днів. Не хочу загадувати. Я особисто працюю над цим питанням, і прошу ЗМІ: будь ласка, без чуток. Я працюю над цим уже два місяці. Дайте мені виконати свою роботу”, – сказав він.

Президент нагадав, що це було його обіцянкою.

“Я обіцяв українському народові, що ми повернемо полонених, моряків, що ми закінчимо війну. Я цим займаюся особисто. Я не знаю, хто там що говорить і хто чим займається. Дайте мені зробити мою справу”, – сказав президент.

Як інформувала “Новинарня“, вчора російські ЗМІ поширювали інформацію про те, що Москва та Київ домовилися про обмін політичними в’язнями за формулою 30 на 30.

Сьогодні поінформовані джерела, знову ж таки російських ЗМІ, написали, що у цих списках немає режисера Олега Сенцова.

Читайте також:
Україна готує до обміну трьох росіян, – адвокат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна