“Хочемо крові”: Рябошапка пообіцяв притягати чиновників до відповідальності

 

Новий керівник Генеральної прокуратури України Руслан Рябошапка заявляє про наміри регулярно притягувати до відповідальності високопоставлених чиновників і повернути державі максимальний обсяг вкрадених активів.

Про це у п’ятницю, 30 серпня, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Я своїм завданням бачу зробити цю систему ще більш потужною, зробити все-таки прокуратуру справді органом, який координуватиме всі правоохоронні органи й ставитиме перед ними завдання у сфері боротьби зі злочинністю й контролюватиме виконання цих завдань, причому жорстко”, — сказав Рябошапка після свого представлення на посаді глави відомства.

“Ми не хочемо крові буквально, але в сенсі правовому ми хочемо крові. Щотижня когось має бути притягнуто до відповідальності з високопоставлених чиновників. Якнайбільше активів, грошей, які було вкрадено у цієї країни й у наших людей, має бути знайдено й повернуто країні. Власне, це і буде нашим основним пріоритетом на найближчі роки”, — додав генеральний прокурор.

Як повідомляла “Новинарня“, 28 серпня Верховна Рада затвердила кандидатуру Руслана Рябошапки на посаду генерального прокурора.

Читайте також:
Болтон прогнозує, що “генпрокурор Рябошапка” подружиться з генпрокурором США

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна