Росія вивела 10 кораблів Чорноморського флоту на навчання

 

Близько 10 російських кораблів вийшли в Чорне море з Новосибірська й окупованого Севастополя для проведення навчань.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 28 серпня, інформує міністерство оборони Росії.

“Близько 10 кораблів Чорноморського флоту, серед яких фрегат “Адмирал Макаров”, малі ракетні кораблі “Вышний Волочёк”, “Орехово-Зуево”, патрульний корабель “Дмитрий Рогачёв”, морські тральщики “Железняков” и “Вице-адмирал Захарьин”, вийшли з Севастополя і Новоросійська для проведення навчань у Чорному морі”, – повідомляє військове відомство РФ.

У ході навчань, як повідомляється, відпрацьовувалося “спільне плавання і маневрування у різних строях при проходженні районів інтенсивного судноплавства”.

Планується також проведення морського бою з надводними кораблями умовного противника, а також виконання ракетних та артилерійських стрільб по корабельному щиту-мішені.

У навчаннях задіяні понад 8 тисяч військовослужбовців і понад 200 одиниць військової і спеціальної техніки, до 30 літаків і вертольотів, а також близько 10 кораблів і суден Чорноморського флоту.

Як інформувала “Новинарня“, на тлі навчань НАТО Sea Breeze Росія влаштувала у Чорному морі свої навчання.

Читайте також:
“Знищення цілей умовного супротивника Росії”: на півдні РФ і в Криму почалися масштабні військові навчання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна