Блогера Сороченка, який побив атовця, арештували й облили сечею у суді. ВІДЕО

 

Хмельницький міськрайонний суд заарештував до 1 жовтня блогера Артура Сороченка за підозрою в побитті ветерана АТО.

Про це у неділю, 18 серпня, повідомила “Радіо Свобода”.

Перед початком засідання з обрання запобіжного заходу до будівлі суду під’їхали активісти, зокрема ветеран полку “Азов”. Суддя оголосила, що засідання відбудеться в закритому режимі.

Суд визначив заставу для підозрюваного в розмірі 40 140 грн.

У суді Сороченко заявив, що конфлікт трапився на побутовому ґрунті після обміну образами.

За словами блогера, він виступає за територіальну цілісність України і просить вибачення в учасників операції Об’єднаних сил та їхніх матерів, водночас готовий понести покарання за нестриманість.

За інформацією Zaxid.net, коли конвой виводив Сороченка із зали, активісти облили його сечею зі шприців. Блогера доправили в СІЗО під посиленою охороною.

Як повідомляла “Новинарня“, 18 серпня у Миколаєві поліція затримала відеоблогера з Бердичева Артура Сороченка, який побив ветерана АТО й поширив відео із записом цього інциденту. Також він погрожував зґвалтувати народного депутата Геращенка, вчиняв інші хуліганські дії.

У липні він у Хмельницькому вчинив хуліганські дії, образив і побив ветерана АТО, заявив, що в України немає війни з РФ, та поширив запис своїх дій у відеоблозі. Це відео широко розійшлося в соцмережах, зокрема російських.
Зловмисник відомий за прізвиськами “Малиш”, “Квадрат” і “Турик Бердичевський”.

Читайте також:
Боєць НГУ виклав підбірку цікавих фото із телефонів затриманих “сепарів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна