Боєць НГУ виклав підбірку цікавих фото із телефонів затриманих “сепарів”

 

Боєць бригади швидкого реагування Нацгвардії на псевдо Харитін Старський оприлюднив підбірку фото із телефонів сепаратистів і бойовиків “ДНР”, що були затримані його підрозділом восени 2015-го.

“Минуло рівно три роки, і я подумав, що можна викласти коротку підбірочку з телефонів терористів, яких ми “накривали” у 2015 році. Ви будете здивовані”, – написав військовий у “Фейсбуці”.

Цей донецький юнак у прямому сенсі слова до всирачки здивувався зустрічі з українськими карателями (довелося подарувати йому пачку серветок). Даний тип був накритий у прифронтовій зоні, на підконтрольній території. Фото і підпис – ФБ Харитін Старський

У коментарі він зазначив, що “сепари” попадалися у трикутнику Мар’їнка-Красногорівка-Курахове в Донецькій області.

На запитання, що відбувалося із затриманими, Харитін відповів: “Насправді все залежало від обставин. Якщо були ознаки злочину, то телефони долучалися до слідства в якості доказової бази – там же не тільки фоточки, а й номери, і трафік можна було відслідкувати. А були й такі, хто з нами співпрацював”.

Підбірка фото:

Весілля нашого юного сепаратиста в оточенні близьких друзів і вдячних найманців з РФ. Вдячних, бо мама нашого героя – відомий у Донецьку фахівець, що рятує їхніх 300-х від трансформації в 200-х.
Фото і підпис – ФБ Харитін Старський

 

Гуляли свайбу, але ніхто не прийшов, адже “іх там нєт”. Особливо російських спецназівців. Ви нічого не бачили 😉
Фото і підпис – ФБ Харитін Старський

 

Згоден, на весільних фотках ми всі трошки ху… тобто, не завжди добре виходимо. Прімєчатєльний російський амонавєц і його друзі-алкаши. Паті хард!
Фото і підпис – ФБ Харитін Старський

 

Цього тіпошу взяв у полон Адамчик – Сашко Адамчук. Бій був запеклий, сепар упав і випадково напоровся на кулю, що стирчала з землі, а потім ще раз)
Він добровільно поділився з нами своїм фотоархівом, і я думаю, що буде незле показати вам пару фото з його галереї.
У тому ж бою було ліквідовано кадировського найманця, але фото, на жаль, не збереглося. Сепара обміняли. Адамчик трагічно загинув два роки по тому в автокатастрофі, будучи бійцем моєї нинішньої бригади – бригади швидкого реагування Національної гвардії України.
Фото і підпис – ФБ Харитін Старський

 

Культурна програма НЗФ “1-й армійський корпус ДНР”. Картофанчик норм, “шабо” і нарєзка також зачьот. Тут простежується виховання. Ми – село, ми так не вміємо)
Ножем далб..йоби вочевидь швирялися в дерево, тому що на ньому бракує кінчика. В пакетах або сміття, або бухліцо. Я схиляюсь до бухліца.
Фото підпис – ФБ Харитін Старський

 

Якщо ти вже прийшов на пікнік, то будь добр запили селфач або попроси когось зняти тобі лучок. Інакше братва не повірить. Ось юний собутильник нашого воєводи запєчятляє себе для нащадків. До речі, фото зняте за пару днів до літнього наступу сепаратистів на Мар’їнку, коли вони вигребли соковитих від нашої шляхти. Пам’ятаю, як їхнє НЗФ “Понтяшка”, що занадто скоро заявило про взяття Мар’їнки, добряче нажерлось гімна.
Фото і підпис – ФБ Харитін Старський

 

Тут одна з “трофейних” фоточок, знятих на російського безпілотника більше як три роки тому. Згодом потреба в аерофотозйомці більше не стоятиме настільки гостро для узкорилих, адже більшість опорників з обох сторін з’явиться у вільному доступі на Google Maps) Це війна ХХІ століття, яку воюють методами і засобами ХХ – точно так само, як і в Першу світову. А значить, потрібно щось робить, аби не опинитися в дупі.
Фото і підпис – ФБ Харитін Старський

 

“Якщо ви десь/щось/когось упізнали – пишіть, не соромтеся. Приміром, я випадково зіштовхнувся на ФБ з лікаркою, яка штопала нашого полоненого сєпара. Життя – дивна річ”, – додав Старський.

Читайте також:
Старський: Що таке позиційна війна?
При світлі дня ми бачимо обізян, вони – нас, а ось уночі…

За наводкою пропагандиста Грема Філліпса артилерія ЗСУ накрила
позиції бойовиків, – соцмережі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.