Швидко закінчити війну не вийде, а перше головне завдання ВР – ринок землі, – Разумков

 

Швидко закінчити війну на Донбасі не вдасться – це великий шлях, який має пройти Україна.

Про це заявив в інтерв’ю “Новому времени” лідер партії “Слуга народу” Дмитро Разумков, номінований більшістю на посаду голови новообраної Верховної Ради.

“Звичайно, від нас (нового парламенту – “Н”) хотітимуть швидкого закінчення війни, хоча всі розуміють, що закінчити швидко її не вдасться, і вирішує це зовсім не парламент. Це великий шлях, який повинна пройти вся країна, всі ми разом”, – сказав Разумков.

Говорячи про порядок денний майбутнього парламенту в перші місяці його роботи і пріоритетні законопроекти, він зауважив, що країна нині в такій ситуації, що будь-який сектор є пріоритетним.

На прохання конкретизувати, які непопулярні питання новообрані депутати готові вирішувати насамперед, лідер більшості у ВР назвав ринок землі.

“Ринок землі, звичайно, спірне питання. Його вирішення, з одного боку, може знизити підтримку, але, думаю, нам вдасться вирішити його так, що це зіграє нам у плюс”, – сказав Разумков.

На запитання про те, які три завершені реформи він хотів би побачити підсумком своєї роботи в парламенті, лідер “СН” відповів: “Це велика політична реформа, яка містить багато компонентів, і антикорупцію зокрема. Це освітня і медична реформи, перебігом яких я не задоволений”.

Читайте також:
У голови ВР Разумкова буде “всього” 50 тис. грн зарплати, але він заробив наперед у бізнесі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна