Поліція розглядає три версії пожежі в одеському готелі, серед них – вбивство з підпалом

 

Поліція розглядає три версії пожежі в одеському готелі “Токіо стар”, серед них і підпал з метою приховування вбивства.

Про це на брифінгу вдень 17 серпня заявив голова ГУ Нацполіції в Одеській області Олег Бех.

“Перша версія – це можливий факт вбивства, потім був підпал з метою приховування злочину. Друга версія – це порушення правил пожежної безпеки. І третя версія – необережне використання вогню жителями готелю”, – сказав Бех.

Голова ГУ НП розповів, що три тіла знайшли в номерах готелю, чотирьох – у коридорі, ще одна людина померла в кареті швидкої. Усі вони, за попередніми даними, загинули від отруєння чадним азом.

Наразі невідомо, чи були серед загиблих неповнолітні.

Як інформувала “Новинарня“, вночі 17 серпня в готелі “Токіо стар” по вулиці Водопровідна, 1 в Одесі сталася пожежа. Загоряння виникло на 2-му поверсі. Загинули 8 осіб, ще щонайменше 10  – отримали поранення.
Поліція Одещини почала кримінальне провадження за фактом пожежі. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.
Готель “Токіо стар” відомий дешевими номерами без вікон. За даними місцевих ЗМІ, раніше в будівлі готелю знаходилося трамвайне депо.

Читайте також:
Зеленський про пожежу в готелі Одеси: “Проконтролюю, щоб відповів власник”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.