На нараді в РНБО з американцями вирішили, що робити з “Укроборонпромом”

 

Рада нацбезпеки і оборони України на координаційній нараді з питань реформування військово-промислового комплексу вирішувала, що робити з державним концерном “Укроборонпром”, діяльність якого викликає критику.

У нараді, яку 9 серпня провів секретар РНБО Олександр Данилюк, узяли вчасть члени наглядової ради і генеральний директор “Укроборонпрому”, радники секретаря і працівники апарату Радбезу, а також представники уряду США: старший радник США з питань військово-промислового комплексу України Дональд Вінтер, тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, співробітники американського посольства та оборонних відомств.

“Ключовими темами наради стали процес реформування загальної системи управління у сфері ВПК, зокрема, ДК «Укроборонпром». Учасники обговорили перспективні напрями розвитку концерну і процес формування нової моделі державного управління в сфері ВПК. За підсумками наради було ухвалено рішення щодо державного органу, який має виконувати функцію акціонера ДК «Укроборонпром», структури і принципів формування й роботи наглядової ради, побудови маркетингової стратегії і системи продаж у ДК «Укроборонпром». Крім того, учасники наради досягли згоди щодо проведення всебічного аудиту концерну“, – повідомили в пресслужбі РНБО.

“Укроборонпром” повинен стати прикладом ефективної системи управління державною компанією. Враховуючи специфіку, це має бути бізнес із чіткою основною місією – забезпечення українських військових усім необхідним”, – заявив на нараді Олександр Данилюк.

Читайте також:
Щодо “Укроборонпрому” відкрито близько 500 кримінальних проваджень, – Абромавичус

Абромавичус очолив наглядову раду “Укроборонпрому”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна