На Донеччині змагалася артилерія ОТУ “Схід”

 

Оперативно-тактичне угруповання “Схід” (Донецький напрямок операції Об’єднаних сил) провело змагання між розрахунками великокаліберної артилерії, реактивних систем залпового вогню та екіпажами самохідних артилерійських установок.

Про це 10 серпня повідомляє пресцентр штабу ООС.

Учасники змагалися в кількох спортивних та професійних номінаціях та демонстрували не лише індивідуальні навички, а й злагодженість роботи в команді. Саме це суттєво впливало на остаточне місце команд у турнірній таблиці.

“У нелегкій боротьбі, в номінаціях на кращий екіпаж САУ та розрахунок РСЗВ, перші місця посіли команди окремої бригади морської піхоти. А кращим розрахунком великокаліберної артилерії стала команда окремої артилерійської бригади“, – зазначено в повідомленні.

Переможці етапу ОТУ “Схід” візьмуть участь у фінальних змаганнях на першість  артилерійських підрозділів Об’єднаних сил.

Читайте також:
Окупанти обстріляли зі 122-мм артилерії позиції ЗСУ під Водяним

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна