В ООС провели змагання на кращий екіпаж БМП. Переможці – з 14 омбр. ВІДЕО

 

На одному із полігонів Донеччини відбулись змагання на найкращий екіпаж БМП Об’єднаних сил. Захід відбувався в чотири етапи.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 9 серпня, інформує пресцентр штабу ООС.

Спочатку учасники змагались у злагодженості екіпажу під час виконання завдань з технічної підготовки в діях при озброєнні БМП, потім визначали рівень навченості та майстерності водіння машин із максимально можливою швидкістю при правильному подоланні перешкод на місцевості, а також виконували відповідні нормативи.

“Визначили рівень індивідуальної навченості кожного члена екіпажу з основних предметів навчання: вогневої, тактичної, інженерної підготовки, підготовки з радіаційного, хімічного та біологічного захисту та деякі спеціальні елементи, в які входило: завантаження і розвантаження боєприпасів, евакуація пораненого члена екіпажу, а також тренування з тактичної медицини”, – йдеться у повідомленні пресофіцерів ООС.

На заключному етапі навчання визначили рівень злагодженості екіпажу в діях при озброєнні БМП та вогневої виучки під час виконання вогневих завдань.

Екіпажі, які повернуться до своїх військових частин, покажуть приклад на навчаннях, що відбудуться в тилу їхніх підрозділів та під час бойових дій.

Пресслужба 14-ої окремої механізованої бригади написала, що перемогу на змаганнях здобув саме їхній екіпаж.

“Степ і воля – піхоти доля!.. Кубок переможців, грамоти та грошові сертифікати нашим побратимам вручив особисто генерал-лейтенант Олександр Сирський“, – йдеться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, також в липні серед танкістів ООС визначили найкращий екіпаж.

Читайте також:
Сирський продовжує командувати ОСами на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна