Сирський продовжує командувати ОСами на Донбасі

 

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський продовжує керувати Операцією об’єднаних сил на Донбасі.

Як повідомляє “Новинарня“, в середу, 7 серпня, він перевірив заходи спеціальної підготовки підрозділів, для яких характерні виконання специфічних бойових завдань, передає пресцентр штабу ООС.

Так, сьогодні в районі проведення ООС в ході виконання завдань відпрацьовувалися питання спеціальної тактики, застосування та протидії ворожим БПЛА, подолання пересіченої місцевості, надання невідкладної медичної допомоги та евакуація поранених в екстремальних умовах, взаємодія різних підрозділів і родів військ.

Акцентували на своєчасному виявленні ворожої розвідувальної та бойової активності, локалізації противника, як візуально так і за допомогою технічних засобів. Наголос робився на максимально швидкому і точному визначенню точок, звідки ворог веде вогонь зі стрілецької зброї чи засобами артилерійського ураження.

“Підрозділи, що брали участь у сьогоднішніх заходах, здатні виконувати бойові завдання, і, загалом, я задоволений їхньою роботою. Звичайно, працювати є ще над чим, оскільки сфера діяльності цих людей вимагає особливої майстерності. У той же час бойова обстановка в районі Операції об’єднаних сил, систематичні провокації ворога та його намагання зірвати перемир’я вимагають, заради збереження життя наших воїнів, приділити особливу увагу готовності до дій саме таких військових колективів, які тренувалися сьогодні”, – зазначив генерал-лейтенант Олександр Сирський.

Як інформувала “Новинарня“, 5 серпня 2019 року указом президента Олександра Сирського звільнено з посади командувача Об’єднаних сил. Новим керівником ООС став Володимир Кравченко.

Читайте також:
Ми поза політикою. Маємо право і стріляємо, – командувач ОС Сирський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна