Уперше за п’ять років: з Маріуполя в “сіру зону” запустили електричку. РОЗКЛАД

 

Приміський рух на дільниці “Маріуполь – Південнодонбаська”, який було зупинено п’ять років тому, відновили.

Про це у вівторок, 6 серпня, повідомляє пресслужба “Укрзалізниці”.

“Для відновлення безпечного курсування поїздів на цій дільниці регіональна філія «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця» спільно з фахівцями штабу ООС перевірили та підготували інфраструктуру. Рух приміських поїздів від Волновахи до станції Південнодонбаська через станцію Велико-Анадоль не здійснювався з 2014 року”, – йдеться у повідомленні.

З 4 серпня розклад руху поїздів виглядає так:

  • Поїзд № 6162 Маріуполь – Південнодонбаська вирушить зі станції Маріуполь в 5:25, а прибуде на станцію Південнодонбаська в 7:50.
  • Поїзд № 6105 сполученням Південнодонбаська – Маріуполь буде слідувати зі станції Південнодонбаська в 8:05, приїде на станцію Маріуполь о 10:39.
  • Ще один поїзд № 6108 Маріуполь – Південнодонбаська буде відправлятися з Маріуполя в 17:19, прибувати на станцію Південнодонбаська в 19:50.
  • Поїзд № 6181 Південнодонбаська – Маріуполь відправиться від станції Південнодонбаська у 20:05, у Маріуполь він прибуде о 22:33.

Як інформувала “Новинарня“, активісти закликають приєднатися до акції “Потяг на Маріуполь”, щоб скоротити час доїзду з Києва.

Читайте також: 
Диспетчер на вокзалі Костянтинівки – у селектор: “Щас позвоню в полицию, умрет эта ваша Украина”. ЩО БУЛО ДАЛІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна