Україна не поверне Донбас законами, – Разумков

 

Деокупація Донбасу та його повноцінне повернення Україні неможливе за допомогою прийняття одних лише законів.

Про це сказав голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков в інтерв’ю російському “Комерсанту”, опублікованому у понеділок, 5 серпня.

За його словами, мир на Донбасі є однією з ключових проблем в країні на сьогодні.

“Всі ми хотіли би, щоб настав мир, щоби Донбас і Крим повернулися в Україну. На жаль, це не вирішується законами. Цей момент обговорення в стінах Верховної Ради явно теж буде, але в цій проблемі, у війні це не питання законів”, — сказав Разумков.

Він додав, що питання про закінчення війни залежить від бажання це зробити. Разумков підкреслив, що в української сторони воно є.

“На жаль, не у всіх учасників цього процесу ми спостерігаємо це бажання. Тут більше питання дипломатії, санкційного тиску, питання внутрішньої політики, пов’язані з боротьбою з корупцією, з інформаційною політикою, з економікою, інфраструктурою, соціальною політикою. Це цілий комплекс завдань”, — зазначив він.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно лідер партії “Слуга народу” Дмитро Разумков заявив, що про амністію для людей, які причетні до військових злочинів на Донбасі, не може бути мови.

Читайте також:
На посади керівників Ради “Слуга народу” висуне Разумкова і Стефанчука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна