“Славік, не тупи!”: футболіст П’ятов з донькою знявся в мотивуючому ролику для школярів з ОРДЛО

 

Воротар збірної України і донецького “Шахтаря” Андрій П’ятов разом з донькою Дариною знялися у мотивуючому ролику для школярів з тимчасово окупованих територій із закликом вступати до вишів на підконтрольній українській владі території.

Як повідомляє “Новинарня“, відео поширює Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України.

“Андрій П’ятов та його донька звертаються до абітурієнтів з тимчасово окупованих територій і запрошують вступати до українських ВНЗ, а також – прямувати за мрією. Якісна українська освіта допоможе мрії здійснитися”, – йдеться у міністерському дописі до відеоролика.

Відео – це розповідь від першої особи, яку веде Дарина, донька Андрія.

“Коли я навчалася в Донецьку, у мене був однокласник Славік. Ми разом танцювали хіп-хоп і джаз-фанк. Зі Славіком ми мріяли відкрити школу сучасного танцю. Аби школа була успішною – треба виділяти багато часу для навчання та спорту. Через чотири роки я вступлю до університету, де буду вивчати менеджмент, потім – відкрию свою школу танців. Було б круто зустріти Славіка: вчитися разом та втілити разом в життя нашу мрію. Це все реально та можливо: для випускників шкіл з тимчасово окупованих територій – спрощена система вступу в українські вузи: без ЗНО, мінімум документів, безкоштовне навчання, а також гуртожиток, навчальні посібники та стипендія. Славік, не тупи – поступи! All-inclusive в українських вузах!”, – говорить на відео Дарина.

Як інформувала “Новинарня“, абітурієнти з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей із 2017 року можуть вступати до українських вишів без сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання та атестатів.

Читайте також:
Освітній фронт Донбасу: важливість боротьби за голови

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна