Суд вирішив не штрафувати пікетників за імпічмент Зеленському

 

Рівненський міський суд визнав невинуватими хлопця і дівчину, які в травні вийшли в центр міста з плакатами із закликом до імпічменту президента Володимира Зеленського.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 2 серпня, пише в соцмережі Facebook активістка Олександра Дворецька.

«Протоколи відносно Даші Коцюруби та Романа Філюка щодо порушення порядку проведення мирних зібрань 25 травня 2019 року в Рівному скасовані за відсутністю обставин та складу адміністративних правопорушень», – написала Дворецька у Facebook.

25 травня 16-річна Дар’я Коцюруба разом зі своїм товаришем 20-річним Романом Філюком стали на центральній площі Рівного із плакатами: «Імпічмент президенту», «Україна – поза законом», «Не кумівство, а по-братськи». Вони поводили себе спокійно і не порушували громадського порядку, але їх доправили до відділу поліції.

Як інформувала “Новинарня“, у Рівному поліція склала адмінпротоколи на двох учасників акції за імпічмент Зеленському. Протокол склали і на батьків. 

Читайте також:
Парубій закликає Зеленського підписати закон про ТСК, що передбачає процедуру імпічменту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна