В інтернеті почали торгувати бюстами Зеленського

 

На OLX на продаж виставили бюст президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляє “Новинарня“, відповідні оголошення на торговельному онлайн-майданчику з’явилися увечері у вівторок, 23 липня та ще 12 липня.

Судячи по оголошенню, автори живуть в Печерському районі Києва та у Фастові на Київщині. Вони стверджують, що бюст – ручної роботи і зроблений з гіпсу з елементами сусального золота. Важить бюст 2,5 кілограми, висота – 23 сантиметри.

“Відмінний і унікальний подарунок, прикрасить ваш робочий стіл і інтер’єр. Виготовлений з скульптурного гіпсу, покритий трьома шарами лаку, сухозлитним золотом. Представлений в трьох кольорах: мармур, слонова кістка (глянець), слонова кістка (матовий)”, – рекламує автор свій товар.

Автор оголошення повідомляє, що “офіційний продаж” нібито стартує в Україні з 25 липня. Придбати бюст Зеленського пропонують за дві тисячі гривень.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленський призначив заступником секретаря РНБО члена команд Бродського і Ющенка.

Читайте також:
“Бандерівці – це зло”: батько помічника Зеленського боровся проти УПА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна