Зеленський призначив заступником секретаря РНБО члена команд Бродського і Ющенка

 

Президент Володимир Зеленський призначив заступником секретаря Ради нацбезпеки Олексія Данілова, який у нульових роках працював у командах Віктора Ющенка, Юлії Тимошенко й Михайла Бродського.

Як передає “Новинарня“, указ президента №551/2019 з цього приводу оприлюднено 23 липня.

“Призначити Данілова Олексія Мячеславовича заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України”, – йдеться в указі.

Як відомо, Олексій Данилов народився 1962 р. в місті Красний Луч Луганської област. Заступник директора Європейського інституту інтеграції та розвитку. Заступник голови Партії вільних демократів (кол. “Яблуко”), очолюваної Михайлом Бродським.
У 1994-1997 рр. був головою Луганської міськради, надалі викладав на катедрі менеджменту Східноукраїнського національного університету імені В. Даля.
Був членом СДПУ(о) (1996–1997 рр.), членом політради, заступником голови партії “Яблуко” (з 2000 р.).
На виборах 2004 р. — керівник Луганського регіонального штабу кандидата в президенти України Віктора Ющенка.
Голову Луганської ОДА у 2005 р.
Народний депутат України 5-го скликання(2006-2007 рр.) від Блоку Юлії Тимошенко.

Місцеві журналісти відзначають зв’язки Олексія Данілова з місцевими кримінальними колами (зокрема з “Доброславом“) та з Партією регіонів і її багаторічним представником в області Олександром Єфремовим.

Читайте також:
Секретар РНБО Данилюк поїхав під Авдіївку та на Приазов’я

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна