Секретар РНБО Данилюк поїхав під Авдіївку та на Приазов’я

 

Делегація Ради національної безпеки і оборони на чолі із секретарем РНБО Олександром Данилюком відвідала район проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в середу, 12 червня, повідомляє прес-служба ООС.

Відзначається, що метою візиту стало ознайомлення з ситуацією на лінії зіткнення, оцінка ймовірності загроз для військових та мирного населення в Донецькій та Луганській областях.

“Під час візиту члени РНБО заслухали доповідь Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського щодо загальної ситуації”, – повідомили в штабі.

Також робоча група РНБО відвідала передові позиції військ ООС в районі Авдіївки.

Посадовці також побували на Приазов’ї, де “вивчили стан справ у військових частинах, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення”.

Крім того, повідомляється, що члени РНБО Ради “вивчили проблемні питання у роботі одного з контрольних пунктів в’їзду-виїзду”.

Як інформувала “Новинарня“, секретарем РНБО призначений екс-міністр фінансів Данилюк.

Читайте також:
Зеленський затвердив новий склад РНБО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна