Пожежа на українському траулері “Іван Голубець”біля берегів Африки: зник моряк

 

На борту українського риболовецького траулера “Іван Голубець”, який перебуває біля берегів Західної Африки, спалахнула пожежа. Унаслідок НП зник безвісти один моряк.

Як пише одеське видання “Думська“, траулер загорівся 20 липня.

Тривають пошуки зниклого моряка-моториста. Щодо інших можливих жертв унаслідок пожежі на судні інформації наразі немає.

Наскільки серйозні пошкодження, отримані траулером, поки що не відомо.

“Востаннє автоматичне ідентифікаційна система корабля зафіксувала його місце розташування біля порту Нуадібу, що на північному заході Мавританії. Це було десять днів тому. Після цього “Іван Голубець” з невідомих причин відключив передавальний пристрій і зник із електронних карт”, – йдеться в повідомленні.

Траулер “Іван Голубець” – одне з чотирьох океанічних суден, що перебувають у державній власності України. Зараз він ходить під грузинським прапором.
У держвласності також залишаються океанічні судна “Капітан Русак”, “Олексій Слободчиков” і “Професор Михайло Александров”.

Читайте також:
На Київщині двоє військових загинули в пожежі після ДТП

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.