На Київщині двоє військових загинули в пожежі після ДТП

 

Двоє військовослужбовців Військової служби правопорядку у Збройних силах України загинули і один – отримав травми у ДТП в Макарівському районі Київської області.

ДТП з військовими сталася вночі у вівторок, 9 липня, близько 02:00 під час виконання ними службових обов’язків.

“Попередньо встановлено, що водій цивільного автомобіля Toyota Avensis громадянин Д. під час перестроювання з крайньої лівої смуги руху в середню не впевнився у безпечності маневру, не дотримався безпечної дистанції, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з лівим заднім колесом військового автомобіля, внаслідок чого “ГАЗ-32213” з військовослужбовцями змінив напрямок руху, скоїв наїзд на відбійник, перекинувся та загорівся”, – йдеться у повідомленні Військової служби правопорядку в Збройних силах України.

Зі слів поліцейських, ДТП сталася з вини водія цивільного автомобіля, якого наразі взяли під варту.

У поліції уточнили, що військовослужбовці загинули внаслідок пожежі, яка сталася після перекидання автомобіля, тоді як водія цього авто госпіталізували з травмами ніг. Загиблі солдати перебували у приміщенні автомобіля, призначеному для конвоювання засуджених.

Читайте також:
ДТП на Київщині: постраждали 26 осіб, троє – в реанімації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна