“Привіт корупції”: канал “1+1” проведе виборчий марафон з колишнього маєтку Януковича

 

У колишній резиденції Віктора Януковича “Межигір’я” встановили сцену для трансляції спеціального випуску програми “Право на владу” в рамках виборчого марафону телеканалу “1+1”.

Фото сцени, розташованої на тлі сумнозвісного будинку Януковича (так званої “Хонки”), опублікувала у “Фейсбуці” Роксолана Авраменко.

“Це Хонка, сцена каналу «1+1», і підготовка до телемарафону. Нашому новому президенту не дають спокою лаври старого і біглого?” – прокоментувала фотографію користувачка.

Ведуча “1+1” Соломія Вітвіцька в коментарях до цього допису висловила здивування, “до чого тут президент”, і зауважила, що телеканал у відповідному ролику вже давно розповів, чому для виборчого телемарафону було обране саме “Межигір’я”: “Як місце найкращої демонстрації тотальної корупції“.

“Ну бо обирають наступників. Яких теж спокушатимуть. Щоб не забували”, – пояснила Вітвіцька.

У відповідь користувачі зауважують, що в такому разі доречніше було б проводити марафон з тюрми, і висловлюють сумнів у непричетності телеканалу до чинного президента і його команди.

В анонсі спецвипуску програми “Право на владу” на сайті “1+1” зазначається, що програма “вперше вийде за межі студії: прямий ефір відбудеться просто неба у «Межигір’ї», колишній резиденції Віктора Януковича”.

“Ми невипадково обрали для цього саме «Межигір’я». Це місце стало символом безпрецедентної корупції, і ми хочемо нагадати, в першу чергу, самим політикам: яким може бути для сильних світу цього знеславлення», – стверджує ведуча програми Наталія Мосейчук.

Також в анонсі вказано, що, крім політичних експертів та журналістів, на ефір запрошені “представники чотирьох партій, які є лідерами парламентських перегонів за результатами соціологічних опитувань”.

Читайте також:
Національний екзит-пол: коли стануть відомі результати парламентських виборів 2019

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна