Нацполіція залучає авіазагони для оперативної реакції на порушення під час виборів

 

У Нацполіції вперше заступили на  чергування групи зведених загонів авіапідтримки, до складу яких увійшли співробітники різних відомств.

Про це повідомляє прес-служба НПУ.

“Загони будуть забезпечувати оперативне реагування на будь-які порушення виборчого процесу в різних регіонах держави”, – йдеться в повідомленні.

Напередодні голосування, 20 липня, перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, глава Нацполіції Сергій Князєв та командувач Нацгвардії Микола Балан.

За словами Ярового, рішення залучити спецпідрозділи авіапідтримки парку МВС для забезпечення правопорядку під час виборів ухвалив міністр Арсен Аваков. Відтак створено потужні резерви з числа співробітників Нацполіції, Нацгвардії, рятувальників та прикордонників.

“Залучення до чергування зведених загонів авіапідтримки дасть змогу оперативно реагувати на всі порушення під час виборчого процесу. Це потужні резерви реагування на всі виклики, які можуть виникнути в ході виборів. Вони розраховані для зменшення часу переміщення особового складу до місця події. Тому наша реакція на всі порушення, спроби дестабілізації ситуації, провокації буде миттєвою”, – запевнив заступник міністра.

Читайте також:
Поліція Києва відзвітувала про кількість порушень під час передвиборчої кампанії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна