Зеленський відштовхнув міністра оборони Полторака, – ЗМІ. ВІДЕО

оновлено

Президент Володимир Зеленський у п’ятницю, 19 липня, під час презентації мобільних житлових модулів для військових різко відштовхнув міністра оборони Степана Полторака.

Відео інциденту опублікували в соцмережах та на сайті InfoResist.

У ролику можна побачити, як Зеленському, що вийшов з авто, віддає військове вітання начальник Генштабу Руслан Хомчак, президент вітається з ним за руку. Поруч перед главою держави стоїть міністр Полторак.
Далі Зеленський розмовляє з заступником керівника ОП Русланом Рябошапкою. Відео акцентує увагу на тому, що президент відштовхує міністра рукою, він робить різкий крок назад разом із Хомчаком.

На іншому відео – каналу “Наш” – видно, що Зеленський тисне руку Полтораку одразу після виходу з машини. Поштовх (?) теж показаний.

Прессекретар міністра оборони Вікторія Кушнір в коментарі виданню Inforesist назвала це відео його “маніпуляцією журналістів”.

“Інформація не відповідає дійсності. Він і Хомчак зробили крок назад, щоб президент поспілкувався із заступником голови офісу президента”, – сказала вона.

Володимир Зеленський і Степан Полторак, 19 липня 2019. Фото: МОУ

Кушнір додала, що президент так “жестикулював”, а діалог був конструктивним протягом всієї зустрічі, і після інциденту Зеленський заслухав доповіді Полторака й Хомчака.

“Зеленський почав одягати піджак, одягнув правий рукав і привітався з Тимофійовичем. Потім одягнув другий і “поручкався” з Хомчаком. Потім підійшов до двох у цивільному, почав говорити і сказав Полторакові, і Хомчаку: “Секундочку!”, зробивши порух рукою. І міністр, і начальник Генштабу різко закровували назад, після чого Зеленський сказав: “Ні-ні, у нас нема таєниць!”, і вони одразу закрокували вперед, поки він продовжував розмову з цивільними”, — написав на своїй сторінці у Facebook ветеран АТО і блогер Мартин Брест.

Нагадаємо, в день інавгурації президента Зеленського Степан Полторак подав у відставку з посади міністра оборони, однак залишається на посту через відсутність нового призначення.

Під час робочих поїздок президента Володимира Зеленського йому вже не раз закидали некоректне, часом хамське ставлення до чиновників.

Читайте також:
“Іди гуляй, Господи”. Зеленський вигнав із засідання секретаря Бориспільської міськради

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.