Путін назвав умову повноцінного врегулювання ситуації на Донбасі

 

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що повноцінне врегулювання ситуації на південному сході України можливо тільки при прямому контакті української влади з представниками так званих “ЛНР” і “ДНР”.

Про це повідомляє “РБК-Україна” з посиланням на російські ЗМІ.

Російський лідер також додав, що РФ готова підтримати будь-які політичні сили в Україні, які готові до відновлення повноформатних відносин з Росією.

“Єдине, на що хотів би звернути увагу, — це на те, що ви зараз самі сказали: повноцінне врегулювання на південному сході, на Донбасі можливе виключно в разі прямого контакту офіційної київської влади з представниками цих республік”, — заявив Володимир Путін під час зустрічі з головою політради української партії “Опозиційна платформа — За життя” Віктором Медведчуком.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін підписав указ, який дозволяє отримати російське громадянство в спрощеному порядку українцям, які раніше жили в будь-якому районі Луганської чи Донецької областей України.

Читайте також:
Роздачею паспортів РФ на Донбасі Путін дестабілізує Україну, – євродепутати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна