“Слуга народу” усунула з партійного списку сім осіб

 

Партія “Слуга народу” заявила, що за підсумками постпраймеріз виключила зі свого списку на виборах у Верховну Раду п’ятьох кандидатів, а ще двоє — звернулися із заявою про виключення самі.

Про це пресслужба президентської партії повідомила в неділю, 7 липня.

Політсила вирішила виключити зі списку таких осіб: Роман Боярчук (№71), Віталій Вітікач (№177), Ольга Кавун (№78), Михайло Соколов (№99), Анастасія Рагімова (№170).

Юрій Баланюк (№164) та Олена Коробкова (№31) звернулись до голови партії із заявою про виключення зі списку за власним бажанням, повідомляє прес-служба “СН”.

“Завдяки вам та інформації, яку ви надсилали на сайт та до чатботу, результати пост-праймеріз стали більш прозорими та правильними”, – ідеться в дописі на ФБ-сторінці “Слуги народу”.

Про якісь рішення з’їзду партії з цього приводу не повідомляється.

Як інформувала “Новинарня“, 22-й номер виборчого списку партії “Слуга народу” на дострокових виборах до Верховної Ради Андрій Холодов є кумом Віктора Медведчука – кума Путіна, лідера “Опозиційної платформи – За життя”.

Про Анастасію Рагімову (Даниленко) відомо, що в 2014 році вона брала участь у з’їзді “Опозиційного блоку”. У 2014 році балотувалася до ВР по 211-му округу в Києві як викладачка Інституту міжнародних відносин Національного авіаційного університету. Вона часто виступала в ефірі “112-го” та інших каналів як політолог із риторикою, близькою до поглядів Віктора Медведчука.
Чоловік Анастасії Насіб Рагімов у 2017 році був затриманий в аеропорту “Бориспіль” як особа, яка переховується від органів досудового розслідування. До цього Рагімов теж мав проблеми із законом: у 1999 році він був затриманий за непокору співробітникам міліції, а у 2003 році притягувався до відповідальності за двома статтями Кримінального кодексу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна