Військові зі списку партії Порошенка готові застосувати силу у відповідь на провокації

 

Після того, як у ході акції з вимогою не скасовувати закон про люстрацію під Конституційним судом застосували силу проти активістів із партії “Європейська солідарність”, військові зі списку партії Порошенка пообіцяли застосовувати силу у відповідь на провокації.

Про це заявив у четвер, 4 липня, заявив прапорщик 10 огшбр, кандидат у народні депутати від партії “Європейська солідарність” Гліб Бабич.

“Вважаємо своїм обов’язком попередити всіх, хто намагається чинити на нас фізичний тиск. Ми знайдемо сили і засоби, щоб захистити себе в рамках закону, в процесі наших громадянських акцій і передвиборчої кампанії. Не раджу вам грати з вогнем”, – написав він у соцмережі.

Крім Бабіча, від “ЄС” балотуватимються військові й ветерани Михайло Забродський, Олександр Погребиський, Олексій Петров, Валерій Прозапас та ін.

Як повідомляє партія “Європейська солідарність”, 4 липня активістів молодіжного крила їхньої партії під КС було “побито і були порвані прапори Ураїни та ЄС”.

“Зараз голова “Солідарної молоді” Дінара Хабібулаєва знімає побої в лікарні, тому що напали на неї “чоловіки” з Нацдружин та Нацкорпусу”, – йдеться в повідомленні “ЄС”.

Партійці пообіцяли звернутися до МВС та Нацполіції, аби ті забезпечили право українців на мирний протест.

Як інформувала “Новинарня“, сьогодні під стінами Конституційного суду близько сотні людей протестують проти скасування закону про люстрацію.

Читайте також:
Порушення принципу “нічого про Україну без України” – частина російського реваншу, – Порошенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна