“Ювелірно та точно”. 54 омбр знищила позицію бойовиків. Одного – ліквідовано, решта – втекла

 

На Луганщині підрозділи 54-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України знищили позицію бойовиків, з якої гібридні російські війська неодноразово здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил.

Відповідне відео опублікував у вівторок, 2 липня, армійський волонтер Юрій Мисягін. 

Зазначається, що в ході операції бойова розвідувальна група К-2 підняла дрон, вогонь корегували в режимі онлайн.

“Надійшов наказ, який на словах можна розшифрувати як: “Заткніть їх, по можливості надовго”. Коли будете дивитися відео, зверніть увагу на ювелірну і точну роботу. Все в яблучко… Боєприпаси невідомого калібру полетіли точно в ціль”, – пише Мисягін.

На відео добре видно, як бойовики намагаються втекти від вогню ОСів та заховатися в безпечніше місце. Бліндаж, пише волонтер, пошкоджений.

“Наказ виконали і заткнули… Терористи відразу втекли. За підтвердженою інформацією, один, щоправда, не добіг. Все було настільки несподівано, що вони навіть навіть не спробували збити наш дрон, просто кинули свою позицію і втекли”, – резюмує волонтер.

Як інформувала “Новинарня“, 54 омбр знищила 21 одиницю військової техніки бойовиків.

Читайте також:
“Горіла довго”. 53 омбр знищила позицію бойовиків поблизу Зайцевого. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна