Савченко балотуватиметься в Раду в прифронтовому окрузі. Разом із сестрою

 

Народний депутат України Надія Савченко і її сестра Віра балотуватимуться до парламенту на одномандатних виборчих округах в Донецькій області.

Про це Надія Савченко написала у Facebook у вівторок, 25 червня.

“Партія “Громадсько-політична платформа Надії Савченко” буде представлена у виборчому процесі. Політсила висуває сімох мажоритарних кандидатів, зокрема чотири – по Донеччині”, – йдеться в повідомленні.

Надія Савченко зареєстрована кандидатом від округу № 51 з центром у селищі Зайцеве.

Як відомо з сайту Центральної виборчої комісії, конкуренцію на окрузі Надія Савченко складе зокрема чинному селищному голові Зайцевого Володимиру Весьолкіну та висуванцю партії “Опозиційна платформа – За життя” Андрію Альоші.

Її сестра Віра Савченко (водночас і керівник виборчого штабу партії) обиратиметься від округу № 45 (Авдіївка і Ясинуватський район).
Тут ідуть юрист Авдіївського коксохіму Олег Бичков, Анастасія Петренко від “ОПЗЖ” та ін.

Крім того, заступник голови партії Савченко Тетяна Проторченко балотується по округу №52 (Торецьк), а голова Зеленоярського сільської ради Нікольського району Донецької області Микола Юзвінкевіч – по округу № 60.

Представники “Громадсько-політичної платформи Надії Савченко” вже отримали посвідчення кандидатів у народні депутати України.

Нагадаємо, ще до арешту, у 2017 році, Надія Савченко нелегально перетинала лінію розмежування з “ДНР” “козьїми тропами”

Як інформувала “Новинарня“, Савченко заявила, що не піде в опозицію до Зеленського.

Читайте також:
“На лінії вогню”. Як голосують у поділеному фронтом селищі Зайцеве. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна