Зібров підтримав на виборах організатора “референдуму ЛНР” Струка. АТОвці протестують

 

Народний артист України співак Павло Зібров підтримав кандидата в народні депутати Володимира Струка, який у 2014 році був співорганізатором сепаратистського референдуму на Луганщині.

Про це у соцмережі написав сам Струк.

“Друг нашого фонду, народний артист України Павло Зібров. З такими людьми Луганщина непереможна”, – пише організатор референдуму.

“Взагалі артист Зібров справжній патріот. Співає українські пісні, носить вишиванку. Але коли платить покидьок і зрадник, якому потрібно потрапити в парламент, артист Зібров не може відмовити. Вишиванка вишиванкою, а 20 баксів – це завжди 20 баксів. Не будь, як Павло Зібров”, – іронізує з цього приводу журналіст Денис Казанський.

Крім того, ветерани АТО з Луганщини теж обурилися такому вибрику співака та написали до нього звернення.

“Струк, будучи в 2014 році нардепом від Партії Регіонів, організовував і фінансував загони бойовиків «ЛНР», активно облаштовував блокпости та напряму був причетним до розв’язання війни на сході України, через яку гинуть і по сьогодні тисячі українських громадян. На фінансованих особисто ним блокпостах загинуло найбільше українських патріотів та простих громадян. Він є кримінальним авторитетом з 90-х та злочинцем, якого внесли у базу «Миротворець» як сепаратиста, посібника терористів, особу, яка здійснила діяння проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, руки якого по лікоть у крові. Пане Зібров, по лікоть у крові! Ви дійсно хочете підтримати цього злочинця, ви дійсно будете співати на його замовлення?! Патріот Зібров, який носить горде і почесне звання народного артиста України, співатиме на замовлення вбивці України?”, – йдеться у зверненні бійців “Айдару”.

Ветерани російсько-української війни застерігають Зіброва не розчаровувати їх, бо “наступна розмова буде без патетики та дифірамбів”.

“А співакам ми завжди раді – в окопах вас зустрінуть радо, бурхливими оплесками та переповненими майданчиками! Ну, ви зрозуміли, народний артисте”, – резюмують військові.

Як відомо, організатор незаконного референдуму, відкритий прибічник збройних формувань “ЛНР” екс-регіонал Володимир Струк не лише уникнув покарання, але й готується стати депутатом Верховної Ради.

Колишній депутат від Партії регіонів Володимир Струк навесні 2014 року особисто створював озброєні загони “ополчення” в селищі Ювілейне Луганської області, обіцяв знищувати українських військових, ходив на зустрічі з Болотовим і Царьовим і робив це відкрито й публічно.

У 2016 році з’ясувалося, що СБУ не веде проти Струка жодних справ, а сам він спокійно працює в Луганській області на окрузі №113 і за цим округом він балотуватиметься в Раду.

Читайте також:
“Їздив у статусі вершника”. Адмінсуд дозволив балотуватися до ВР нардепу-втікачеві Онищенку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна