ЦВК не зареєструвала Парасюка кандидатом у депутати

 

Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати кандидатами в депутати двох чинних нардепів Володимира Парасюка й Аркадія Корнацького.

Як повідомляє громадянська мережа “Опора” на сторінці в Facebook, ЦВК ухвалила відповідне рішення на засіданні в неділю, 23 червня.

Зазначається, що Парасюку і Корнацькому відмовлено в реєстрації кандидатами в народні депутати для участі у виборах на мажоритарних округах у зв’язку з “невідповідністю поданих документів вимогам законодавства”.

Відзначимо, що Аркадій Корнацький був обраний до Верховної Ради восьмого скликання в одномандатному окрузі №132 у Миколаївській області. Корнацький балотувався як представник “Блоку Петра Порошенка” і став членом президентської фракції в парламенті. 22 травня 2019 року він вийшов із фракції БПП.

Володимира Парасюка обрали народним депутатом в окрузі №122 мешканці Львівської області.

Як інформувала “Новинарня“, ЦВК відмовила в балотуванні нардепу-втікачу Онищенку.

Читайте також:
ЦВК не включить Єфремова до списку “Опоблоку”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна