24-та бригада забрала з “сірої зони” тіло бійця, полеглого під Оленівкою

 

Військовослужбовці 24-ї окремої механізованої бригади ЗС України імені короля Данила повернули на підконтрольну територію тіло бойового побратима, який загинув 22 червня під час виконання завдання у секторі відповідальності в районі н.п. Оленівка на Донеччині.

“Тіло загиблого евакуйоване з небезпечної зони. Триває підготовка до транспортування тіла воїна до місця поховання, та проведення ритуалу вшанування полеглого українського героя”, – ідеться в повідомленні пресцентру штабу ООС у понеділок, 24 червня.

Як інформувала “Новинарня“, боєць 24 омбр, ім’я якого не називають, 22 червня підірвався на вибуховому пристрої в ході перевірки місцевості в секторі відповідальності спостережного посту біля селища Оленівка (“сіра зона” у Волноваському районі). Інтенсивний вогонь ворога унеможливив евакуацію тіла. Підрозділи 24 омбр відкрили вогонь у відповідь, противник зазнав втрат. Надалі відбувалися “заходи з повернення тіла” загиблого воїна.

Як відомо, смт Оленівка у Волноваському районі (неподалік Новотроїцького й Докучаєвська) контролюється бойовиками “ДНР”.

Читайте також:
У госпіталі помер 26-річний боєць 54 омбр Олексій Карлаш, поранений під Попасною 19 червня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна