В Індії автобус упав у провалля, понад 40 загиблих

 

Щонайменше 44 людини загинуло на півночі Індії у четвер, 20 червня, після того, як пасажирський автобус з’їхав з дороги в ущелину.

Про це повідомляє BBС.

“У четвер щонайменше 44 особи загинули в гірському районі Куллу штату Гімачал-Прадеш на півночі Індії, коли автобус із щонайменше 60 людьми на борту з’їхав зі шляху й упав у провалля”, – йдеться в повідомленні.

Ще кілька десятків осіб зазнали поранень. Слід зазначити, що в момент ДТП частина пасажирів знаходилася на даху автобуса. Спочатку стверджувалося про лише 25 загиблих. Місцева поліція заявляє, що багато загиблих – жінки та діти, які поверталися з роботи та школи.

Очевидці стверджують, що транспортний засіб злетів з дороги під час крутого повороту на підйомі.

Як відомо, в гористому індійському штаті Гімачал-Прадеш ДТП стаються часто: лише з 2009 по 2018 роки на його дорогах виникло 30 тисяч аварій, в яких загинуло більше 11 тисяч людей.

Читайте також:
Теракт проти поліції в штаті Джамму та Кашмір: понад 40 загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна